Om Din Magiske Bog

  1. Hvorfor læse bogen?
  2. Hvad kan den gøre for dig?
  3. Hvilken rejse med “Din Magiske Bog”
  1. Hvis du er nysgerrig og vil gå dybere med bæredygtighed. Verden har brug for dette mere end nogensinde. Hvis du vil leve sundere, skab mere balance og mere glæde. Hvis du vil vaccinere dig selv for det farlige stress, som mange mennesker lider af i den moderne verden. Hvis du vil udvikle dine talenter, gaver og potentialer. Hvis du gerne vil have flere dejlige øjeblikke. Ja, endda skabe ægte magi. Hvis du vil grine mere og have mere energi. Mere kærlighed. 😊

2. Inde i din magiske bog er der værktøjer og principper, når du bruger og integrerer dem i dit liv, får du mere af det, du giver din opmærksomhed. Dette er magi. 😊

3. I dag kan jeg ikke forstå, at jeg har brugt 12 år på at følge energien . På at rejse og skrive bogen til dig. Tid opleves aldrig længe, når du er i flowet.

Video…

På rejsen mødte jeg specielle mennesker, der kom til at betyde meget for mig. Resten af mit liv og til skabelsen af Din Magiske Bog.

Fariborz, en iransk kunstner fik jeg til at lave billeder og illustrationer til bogen.

Fariborz og Mana efter en dags arbejde med Din Magiske Bog i Teheran, Iran.
Fariborz profil….

“Din Magiske Bog” udkommer på dansk på Saxo.com den 20/3- 2022. Det er planlagt, at bogen derefter udkommer på engelsk, persisk og svensk så hurtigt som muligt.

Lovemade by Mana

Mana Salomon forfatter til Din Magiske Bog