Vores vision og støtte

Vi uddeler 10% af vores overskud til disse projekter i Kiwatule i Uganda.

“Magic Book-projektet” handler om at kunne sælge eventyrbøger til en meget lille pris. Det handler om at sprede glæde udvikle børns fantasi.

Læsning af eventyr hjælper børn med at passe på deres drømme.

For at bruge dem senere i deres liv som en dyrebar indre skat, de kan bruge i alle aspekter af livet…

Dette projekt vil samarbejde med forældre, lokale skoler, virksomheder, butikker, kirker og moskeer om at lave projekter, hvor vi samler affald og forskønner distriktet.

2. At støtte allerede lokal musikundervisning dans og teaterskole. At skabe glæde, fysisk og følelsesmæssig udvikling. Så børnene kan udvikle deres gaver talenter og potentialer på en naturlig måde.

Dette projekt vil samarbejde med forældre og lokale skoler for at lave projekter, hvor vi også indsamler affald og forskønner distriktet …

3. Dette projekt handler om at skifte konventionelle motorer på motorcykler til elektriske motorer. En Boda Boda motorcykel i Kampala forurener ca. 4-5 gange mere end en bil.

Vi vil bruge solcellepaneler til energi til de ny elektriske “Boda Bodaer” . Projektet udvikler også en lokal boghandel med “The Magic Books For Adults.” Her kan fås foldere til forebyggelse af HIV og Malaria gratis. For små mængder erhverver iværksætterbøger, bøger om havebrug osv.

Lovemade by Mana

Mana Salomon Writer to Your Magic Book